Paraşütle Serbest Atlama Sporu Olan Skydiving Yapmak İçin En İyi 10 Yer


Skydiving dünyadaki en heyecanlı ve en tehlikeli macera sporlarından biridir. Siz de bir macera sporu, macera fanatiği iseniz, yaşamınızda en az bir kez denemelisiniz. Bu popüler sporla, serbest düşme ve yerçekimi deneyimini yaşamak için bir helikopter veya uçak yardımıyla gökyüzünde uçma hissini yaşayabilirsiniz. Spor, yüksek irtifadan atlamak için minimum 40 kg ağırlık, iyi sağlık ve coşku gerektiriyor, zayıf kalpli ve yüksekten korkan insanlar için uygun değil. Skydiving fiyatları yaklaşık 150 $ 'dan başlayıp lokasyona bağlı olarak 1000 $ 'dan fazla olabiliyor. Skydiving için popüler yerlerden bazıları Dubai, İspanya, ABD ve Everest Dağı'dır.

10. Empuriabrava, İspanya


Empuriabrava, Costa Brava boyunca uzanan İspanya'da bulunan olağandışı ve güzel bir kasabadır. Dünyanın en büyük konut marinası yeridir. Muhteşem konumu, Aiguamolls de l'Empordà'nın Doğal Parkı ile çevrilidir. Buradan yapılacak skydiving uçuşu, gökyüzündeki güzellikleri daha iyi görmek için oldukça büyüleyici. Dünyanın en popüler skydiving yerlerinden biridir.

9. Pocono Mountains, ABD


Pocono Dağları yemyeşil ormanlar, vadiler, dağlar, şelaleler, göller ve nehir kumsallarıyla doludur. Faunası zengin bir yer, su sporları, kayak ve skydiving için muhteşem bir yer olarak bilinir. Pocono Dağları ABD Pennsylvania'da bulunur. Tatil köyleri, macera sporları açısından zengindir ve doğayla iç içedir. Burada skydiving yapmak, hayatınız boyunca yapacağınız en iyi etkinliklerden biri olacaktır. Bölgede skydiving faaliyetleri yürütmekte olan çok sayıda işletme bulunmaktadır. Guinness Rekorları Kitabına girmiş sahibi Don Kellner, burada bir skydiving okulu işletiyor.

8. Seville, İspanya


Sevilla zengin tarihi ve arkeolojisi ile İspanya'da güzel bir şehir olarak biliniyor. Kentin ayrıca muhteşem mimarisi var ve renkli bir şehir. Andalucía'da yapılacak atlayış ilk defa ve profesyonel skydiver'lar için harika ve unutulmaz bir deneyim sunuyor.

7. Bled, Slovenya


Bled, buzul Gölü Bled boyunca Slovenya Julian Alpleri eteklerinde bulunan güzel ve küçük bir tatil beldesidir. Göl, müze, şapel ve matbaaya ev sahipliği yapan 11. yüzyıldan kalma Bled Kalesi'ne bakmaktadır. Burası tatilin keyfini çıkarmanız için harika bir yer. Bu doğal kasabanın üstünden skydiving atlayışı yapmak sizi büyülü bir dünyaya götürür. Havadan yakaladığınız görünüm büyüleyici olduğu için skydiving için mükemmel bir yerdir. 13.200 feet'lik bir yükseklikten tandem uçuşları sunan yer, tam anlamıyla heyecan verici. Slovenya'daki bu Alp manzarası, skydiving deneyiminizi daha keyifli ve unutulmaz hale getirecek. Bled, eğer ilk kez skydiving yapıyorsanız dünyanın en iyi yerlerinden biridir.

6. Snohomish, Washington, ABD


Snohomish, dünyada skydiving yapmak için en iyi 6 yerden biridir. Konumu, ABD'deki en yüksek skydiving konumlarından biridir. İlçe, güzel dağ sıraları ve Pasifik Kuzeybatının doğal manzaraları ile sıralanmıştır. Zengin kültür, miras ve manzara dolu bu yer, skydiving'e gitmek için harika bir yer olarak öne çıkıyor.

5. Palm Islands, Dubai, BAE


Dubai'deki Palmiye Adaları insanoğlunun en büyük eserlerinden biri olan ve aşırı mühendislik harikası bir yapıdır. Eğer Burj Khalifa ve Burj Al Arab gibi dünyanın en yüksek yapılarından atlayabilseydiniz ne hissederdiniz? Palmiye Adaları gökyüzünün altında ve üstünde muhteşem manzarayı iliklerine kadar sunuyor. Eğer Ortadoğu'da Skydiving yapmak istiyorsanız Dubai mükemmel bir seçim olacaktır.

4. Hawaii, ABD


Hawaii Pasifik'te bulunan volkanik bir adadır ve ABD'ye aittir. Hawaii'nin mükemmel manzaraları, muhteşem havası, egzotik plajları ve adaları ile Skydiving'in keyfine en uç noktalarda varabileceğiniz yerlerden biridir. Hawaii birçok ABD vatandaşı için, dinlenmeye yönelik harika bir yer, Hawaii bize dünyanın en güzel Skydiving bölgelerinden birini sunmaktadır.

3. Fox Glaciers, Yeni Zelanda


Fox Buzulları, dünyanın en nefes kesen yerlerinden biri olduğu için Yeni Zelanda'nın en iyilerinden biridir. Fox Buzulları Yeni Zelanda'nın Güney İzlanda West Coast Westland Tai Poutini Milli Parkı civarında bulunan 13 km uzunluğundaki gizemli buzullardır. Fox Buzulları, buzullar, yağmur ormanları, dağlar ve okyanus gibi muhteşem görüntüleri sunuyor. Everest Dağı'nda yapılacak Skydiving'ten sonra dünyanın ikinci en doğal Skydiving bölgesi olarak bilinir.

2. Interlaken, İsviçre


Interlaken, İsviçre Alpleri'nin yakınlarında çarpıcı bir konuma sahiptir. Aare nehri üzerinde küçük bir tatil kasabası ve Thun ve Brienz - iki göl- arasında bulunan Interlaken, dünyadaki en çok aranan uluslararası yaz mevkilerinden biridir. Interlaken Skydive, çok çeşitli skydiving seçenekleri sunmaktadır. İsviçre Alpleri'nin üzerinde helikopterlerden atlayarak yapılan skydiving'in öncüsüdür. Bu skydiving okulu, sunduğu olanaklarla ve manzaralarla skydiving için dünyanın en iyilerinden biridir. Skydiving, kışın ve yazın olmak üzere eşit biçimde günlük olarak sunulmaktadır. İsviçre Alpleri, dünyanın en güzel yerlerinden biridir. Böyle bir yerde skydiving yapmak keyifli ve unutulmaz bir olay olacaktır. Macera arayanlar için bu bölgede Skydiving dalışı denemek kesinlikle bir zorunluluktur.

1. Everest, Nepal


Sadece ve sadece şunu düşünün: "Dünyanın en yüksek tepesinden atlıyorsunuz". Everest dağı dünyanın en heyecan verici ve en iyilerinden biri. CNN Haber Kanalı, Mt.'daki en iyi skydive olayını seçti. Dünyanın dört bir yanında düzenlenen en iyi Macera Olaylarından biri olan Everest, 23000 fit yükseklikten dünyaya düşmek isteyenler için tam bir çılgınlık ve isabet. Bu aynı zamanda dünyanın en büyük ticari hava olayıdır. Everest Skydive'deki Skydive etkinliği, yılda iki ila üç kez gerçekleşir; bu da önceden kayıt yaptırmayı gerektirir. Macera sporları ile ilgileniyorsanız, ölmeden önce dünyada deneyebileceğiniz en iyi şeylerden biri Everest'in tepesinden dünyaya düşmek olacaktır!

Etiketler: